Så er det strikke og hækletid

Mandag 6. september inviterer Dragør Bibliotekerne til en aften i strikkeriet og hækleriets tegn. Der vil også være hyggeligt samvær. Det hele finder sted på Biblioteket i Hollænderhallen på Halvejen.

Så er det strikke og hækletid.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Mandag 6. september fra kl. 18 til 20 er der mulighed for at strikke og hækle sammen med andre, når Dragør Bibliotekerne holder en aften i hæklingens og strikkeriets tegn. Alle, der har lyst til at deltage, kan bare komme med deres strikke- eller hækletøj. Det hele finder sted i Hollænderhallen på Halvvejen 3.

Der hygges og strikkes og hækles sammen. Der er også mulighed for at udveksle erfaringer med garn og opskrifter.

Alle er velkomne – også selvom de ikke har arbejdet så meget med hæklenål og strikkepinde.Det hele finder sted den første mandag i hver måned i sæsonen fra september  til  maj fra kl. 18 til 20 på Biblioteket i Hollænderhallen.

Seneste artikler

 

Fik du læst?