Kreativt værksted på Kastrupgård

På lørdag 4. september er der igen åbent kreativt værksted for børnefamilier på Kastrupgårdsamlingen på Tårnby Kommunes Kunstmuseum på Kastrupvej. Her kan børn og voksne komme og se den flotte grafiske samling.

Kreativt værksted lørdag på Kastrupgårdssamlingen

 

Af Lene Dam Jørgensen

Alle kreative børn, som elsker maling på tøjet, kan nu glæde sig til lørdag 4. september, hvor der igen er kreativt værksted på Tårnby Kommunes Kunstmuseum på Kastrupvej fra kl. 12.

De åbne kreative værksteder er et tilbud for børn og deres voksne til at komme på museet og deltage i en kreativ aktivitet med en af museets kreative formidlere. Der er et begrænset antal pladser på workshoppen.

På workshoppen vil der som oftest være et tema, som er udgangspunktet for en kreativ aktivitet. Værkstedet er for alle, det er ikke nødvendigt at have erfaring for at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

Det er gratis at deltage i workshoppen.

Seneste artikler

 

Fik du læst?