S og SF i valgforbund

Der er indgået en valgforbundsaftale mellem Socialdemokratiet og SF i Dragør

 

KOMMUNEVALG: Der er brug for stærke stemmer på centrumvenstrefløjen for at sætte et skarpt fokus på både velfærds- og klimadagsordenen de kommende mange år.

Det vil både SF og Socialdemokratiet og det er derfor med stor glæde, at vi den 2. september 2021 har indgået valgforbundsaftale mellem vores to partier, oplyser partierne i en pressemeddelelse.

Aftalen har til formål at stille de to partier så stærkt som muligt efter næste valg, ved at sikre så mange mandater som muligt, der vil arbejde for velfærds- og klimadagsordenen.

Efter valget

Det er aftalt, at valgforbundets partier mødes umiddelbart efter offentliggørelsen af optællingsresultatet og drøfter dette.

Partierne er ikke forpligtet over for hinanden i en konstitueringssituation, men forpligter sig til løbende dialog via kvartalsvise møder i den kommende valgperiode.

Fremtidens Dragør

Både Socialdemokratiet og SF ser frem til den kommende valgkamp, og vi glæder os til dialogen, både med hinanden, med de andre partier og ikke mindst med alle borgerne om fremtidens Dragør.

Pressemeddelelsen er underskrevet af borgmesterkandidat for Socialdemokratiet Nicolaj Bertel Riber, spidskandidat for SF Kim Grønved Nielsen, formand for Socialdemokratiet Dragør Pia Voel og formanden for SF i Dragør, Phillip Bergenhammer Østergaard.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?