Smittetallet stiger i Tårnby

Tårnby oplever i øjeblikket en bekymrende stigning i antallet af Covid-smittede.

 

Den seneste 7 døgns-opgørelse fra Statens Serum Institut viser, at smitten i Tårnby især er høj blandt de 6-9 årige og 10-14-årige. Også de 30-39 årige samt 40-49 årige ligger højere på smittekurven end hidtil.

Selvom smitten også er steget i de omgivende kommuner (Dragør, København og Frederiksberg), er Tårnbys gennemsnit væsentligt højere end de øvrige kommuners. Tårnbys borgmester Allan S. Andersen appellerer derfor til, at alle står sammen om at knække kurven:

Smitten skal ned

”Som kommune har vi et ansvar for at inddæmme smitten. Jeg håber, at vi i fællesskab kan få bragt smitten ned og minde hinanden om, at det stadig er vigtigt at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Det indebærer også, at vi lader os vaccinere, teste og er ekstra opmærksomme på symptomer hos os selv og vores børn,” understreger borgmester Allan S. Andersen.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?