Hjerteforeningen på Amager inviterer til hjertemotion

Frem til 1. oktober er der et hjertemotionsforløb i Sundby Boldklub på Kløvermarksvej på Amager. Det er arrangeret af Hjerteforeningen på Amager og er et tilbud til hjertepatienter og pårørende.

Instruktør er fysioterapeut Mikkel Krabbe fra Fysisk form Amager.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Hjerteforeningen på Amager inviterer hjertepatienter og pårørende til et hjertemotionsforløb fra på fredag 10. september fra kl. 13 til 14 i Sundby Boldklub på Kløvermarksvej 3. Det foregår udendørs og strækker sig over fire gange frem til 1. oktober

Hjertemotion er Hjerteforeningens motionstilbud til hjertepatienter og pårørende. Det har til formål at støtte hjertepatienter til et aktivt hverdagsliv med motion og hjertesunde vaner.

Det gælder både de hjertepatienter, der for nylig har afsluttet et rehabiliteringsforløb i region eller kommune, og de der efter en inaktiv periode ønsker støtte og inspiration til at komme i gang med motion.

Blodtryksproblemer?

Dem, der har blodtryksproblemer, er også meget velkomne til at deltage.

Hjertemotion afholdes i trygge rammer med en fysioterapeut som instruktør, og naturligvis overholdes de gældende corona-restriktioner.

Det vil her være fysioterapeut Mikkel Krabbe fra Fysisk Form Amager, der er instruktør, og det koster 180 kroner for fire gange.

Gratis prøvetime

Nye deltagere har mulighed for en prøvetime. Her kan de prøve, om programmet er det rette for dem. I forbindelse med prøvetimen og hjertemotionsforløbet skal Margit Grome, der er formand for Hjerteforeningen på Amager, kontaktes på margitgrome@gmail.com.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?