Høstfest i Store Magleby

Søndag 12. september er der høstfest i Store Magleby Kirke for både for børn og voksne. Der vil være frokost og  en tur på Amagermuseet med  spændende overraskelser.

Så er der høstfest i St. Magleby Kirke.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Søndag 12. september er der den traditionelle og festlige høstfest i Store Magleby Kirke. Det starter kl. 10 med en høstgudstjeneste ved sognepræst Gitte Turin. Kirkerummet er pyntet med alt, hvad hjertet kan begære af blomster, korn og grøntsager.

Igen i år kommer der folk i de smukke, gamle Amagerdragter, og kirkens organist, sangere og trompetist står for den festlige musik. Efter gudstjenesten byder menighedsrådet traditionen tro på frokost.

Børnegudstjeneste og Amagermuseet

Der er børnehøstgudstjeneste  kl. 12. Den foregår i samarbejde med Amagermuseet.

Først er der festlig gudstjeneste for børn og forældre, og bagefter byder kirken på børnevenlig frokost.

Kirken er pyntet op til høstfest.

Når arrangementet i kirken er slut, er familierne velkomne til at tage en tur på Amagermuseet, hvor der ligger en sjov sporleg parat, der fører alle deltagere rundt på museets område, imens de kommer tæt på de lokale, som stadigvæk har slægtens amagerdragt på.

Arrangementet på Amagermuseet er gratis for dem, der har deltaget i gudstjenesten og fået udleveret en billet.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?