Åbent hus på Tårnby Musikskole

Kulturzonen på Nøragersmindevej inviterer søndag 26. september alle til Åbent Hus på Tårnby Musikskole, hvor blæserinstrumenterne præsenteres. Både elever, lærere og musikskolens ledelse vil være til stede til en snak om at spille på musikskolen.

Åbent hus på musikskolen

 

Af Lene Dam Jørgensen

Søndag 26. september fra kl. 11-14 inviterer Kulturzonen til Åbent Hus på Nøragersmindevej 90. Til Åbent Hus præsenteres alle blæserinstrumenterne, og både elever, lærere og musikskolens ledelse vil være til stede til en snak om at spille på musikskolen.

(Fortsættes under billedet)

Mange lærer at spille på et instrument på Tårnby Musikskole

I løbet af dagen vil lærere og elever spille minikoncerter, og det er muligt at deltage i en konkurrence prøve udvalgte instrumenter. Interesserede kan tilmelde sig gratis prøvetimer på de forskellige instrumenter.

Plads til flere elever

Der er stadig plads til lidt flere elever på musikskolen, som har lyst til at lære at spille eller synge. Alle er velkomne til Åbent Hus, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

 

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?