Foredrag om frygt i St. Magleby Kirke

Torsdag 30. september holder Hans Jørgen Nielsen foredrag om frygt – baseret på en bog fra 2018 –  i Store Magleby Kirke

Store Magleby Kirke – foredrag om frygt

 

Af Lene Dam Jørgensen

Torsdag 30. september holder journalist og forfatter Hans Jørgen Nielsen foredrag om frygt i Store Magleby Kirke kl. 19.30: Er verden er så farlig, som folk tror?

Han vil fortælle om frygt ud fra bogen ”Farligt – hvordan de fodrer din frygt, og hvorfor du æder det”, som han skrev sammen med professor Steffen Andersen.

Dagligt er der oplysninger og nyheder som gør mennesker bange som sygdom, terror, naturkatastrofer, forurening – listen er lang. Spørgsmålet er om, verden egentlig så farlig, som folk tror, og har mennesker egentlig grund til at frygte det, som de frygter?

Bombarderes af farlighed

Journalist Hans Jørgen Nielsen og professor Steffen Andersen viser i bogen, hvordan både videnskabsfolk, politikere, embedsmænd, organisationer, virksomheder og pressen yder bidrag til, at folk dagligt overvældes af rå mængder af farlighed.

Hans Jørgen Nielsen og Steffen Andersen viser i deres bog, hvordan det farlige opstår på baggrund af misforståelser, halve sandhed og himmelråbende overdrivelser.

En rejse

Hans Jørgen Nielsen tager denne aften tilhørerende med på en humoristiske, dragende og vidensbaseret rejse i den farlige verden. De vil her få afdækket, hvem der gør mennesker bange, hvilke greb de benytter, og hvad det er for mekanismer, der driver dem.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?