Musikalsk rundtur og forfatter-dag

Oktober i Nathanaels Kirke i Holmbladsgade begynder med underholdende musik og hjertegribende foredrag. Søndag 3. oktober inviteres alle til musikalsk underholdning i sognegården med Per Aabel og Morten Hinz og søndag 10. oktober er der foredrag med forfatter Charlotte Rørth.

Per Aabel og Morten Hinz – flot musikalsk underholdning

 

Af Lene Dam-Jørgensen

Søndag 3. oktober fra kl. 13 er der festlig musikalsk underholdning i sognegården med Per Aabel og Morten Hinz. Dagen starter allerede kl. 11 med en gudstjeneste ved sognepræst Lotte Forchhammer og bagefter er der kirkefrokost i sognegården.

Efter kirkefrokosten er der musikalsk underholdning ved duoen “De tog vestpå”. Per Aabel spiller guitar og synger, og Morten Hinz spiller harmonika og synger. Sammen leverer de en humoristisk rundtur i kær­lighedens univers. Ind imellem bliver der lejlighed til fællessang, og det hele krydres med muntre bemærkninger og gode historier.

Mødtes på Christiansø

Per Aabel og Morten Hinz har været nære venner, siden de mødte hinanden på Christiansø i 1973. I 2015 debuterede de med viseprogrammet Men ”størst af alt er kærligheden”, som er et skiftende program med viser af bl.a., Evert Taube, Jeppe Aakjær, Tove Ditlevsen, Thomas Kjellerup, Alberte Winding, Bent Fabricius-Bjerre, Halfdan Rasmussen, Sigfred Pedersen, Benny Andersen m.fl.

En livsforandrende rejse

Søndag 10. oktober kl. 15 er der foredrag på programmet med Charlotte Rørth, der vil fortælle om tro. Hun rejste selv til Spanien, hvor hun fik en oplevelse der ændrede hendes liv. Hun var ikke troende, men i La Sacra Capilla de El Salvador i byen Úbeda fortæller hun, at hun mødte Jesus.

Charlotte Rørth

Spørgsmålet er, hvordan mennesker lever med religiøse oplevelser. Det vil Charlotte Rørth fortælle om. Der vil også være god tid til spørgsmål.

Under foredraget vil der blive serveret kaffe, te og kage og sodavand, og der vil også være mulighed for at købe Charlotte Rørths bøger.

 Kendt forfatter

Charlotte Rørth er forfatter og journalist. I 2015 skrev hun bestselleren “Jeg mødte Jesus”, der var hendes debut som forfatter og siden er oversat til seks sprog. I 2017 udkom “Vi mødte Jesus”, og i 2019 “Gud, du er jo lige her – Sådan lever jeg med min tro.”

Prisen for dette arrangement er 100 kroner (80 kr. for studerende.) Tilmelding skal ske til Kirke- og kulturmedarbejder Hanna V. Hirslund på hhv.nk@protonmail.com eller på tlf. 42 41 55 83.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?