Dragefestival på Amager Strand

Lørdag 2. oktober er der igen dragefestival på Amager Strand. Her vil der være mulighed for at se flyvere fra Sjællands Drageklub med deres flotte drager og opvisninger. Børn kan også få lov til at bygge deres egen drage.

Så er der drage-festival på Amager Strand.

 

Af Lene Dam Jørgensen

I morgen lørdag 2. oktober fra kl. 10 til 14 får Naturcenter Amager Strand på Øresundsstien 7a besøg af de dygtige og garvede flyvere fra Sjællands Drageklub. De tager en masse af deres store og flotte drager med og laver opvisninger og flyver med dem i de flotte strandomgivelser.

I dagens anledning kan børn tage deres bedste tøjdyr eller bamse med. Tøjdyret eller bamsen kan få lov til en tur i dragefærgen. Her er kan stranden ses fra oven og tøjdyret eller bamsen kan flyve ned med faldskærm.

Bygge egen drage

Samtidig kan børn på Naturcenter Amager Strand købe et drage kit og bygge deres helt egen drage, så børnene kan flyve om kap med alle de andre.

Det koster 50 kroner i materialer at bygge en drage, og børnene er også velkomne til at tage deres egen med og flyve med den. Der kan købes kaffe, te og kakao til en fem kroner på Amager Natur Center.

Seneste artikler

 

Fik du læst?