Han var Danmarks festligste professor

I aften onsdag 6. oktober fra kl. 19 er der foredrag på Solvang Bibliotek på Remisevej 14. Her vil Aase Tribini fortælle om hendes far Professor Tribini….

Professor Tribini – hør hans historie på Solvang Bibliotek

 

Af Lene Dam Jørgensen

Onsdag 6. oktober fra kl. 19 er der foredrag på Solvang Bibliotek på Remisevej 14, hvor Aase Tribini vil fortælle om sin kendte far Professor Tribini. Hun vil fortælle om, hvad det vil sige at være en kendt mands datter, om en eventyrlig far og om en opvækst på Bakken i gøgl og trylleri. Den folkekære gøgler døde i 1973, men huskes stadig af mange mennesker.

Et oplevelsesrigt gøglerliv

Aase Tribini optrådte med sin far fra hun var tre år, og fortæller om et oplevelsesrigt gøglerliv, hvor hun blev “savet” over utallige gange, spillede fodbold med Dirch Passer og optrådte for de kongelige.

Det koster 50 kr. at deltage og tilmelding skal ske på Københavns Bibliotekers hjemmeside

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?