Prøvetræning for Super Kids

Lørdag 9. oktober holder Ama’r Super Kids prøvetræning for udviklingshæmmede børn, der har lyst til at prøve kræfter med håndbold i Sundbyøster Hal 2 på Amagerbrogade 189.

Super Kids – spiller håndbold.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Lørdag 9. oktober fra kl. 9.45 holder Ama’r Super Kids prøvetræning i Sundbyøster Hal 2 på Amagerbrogade 189 i den høje bygning ved siden af over Rema 1000. Det er for udviklingshæmmede børn fra 5-16 år, som har lyst til at prøve kræfter med håndbold.

Super Kids Ama’r anbefaler, at forældre tager kontakt til den ansvarlige træner, på det hold som passer til din aldersgruppe. Der er en liste under menuen “ungdom” eller “senior ” på klubbens hjemmeside.

T-shirts og gummisko

De yngste skal have shorts, T-shirt og et par gummisko til indendørs brug med. Et par helt rene udendørs gummisko uden farvet sål, kan også gøre det.

For ældre børn er styrke- og løbetræning ofte også en del af programmet. Derfor er det en god idé at have udendørs løbesko og et træningssæt med. Der vil være bolde til deling til træningen, men der er også mulighed for at tage sin egen med.

Tilmelding

Tilmelding kan ske på lykkeliga@amager-sk.dk. Hvis det ikke kan lade sig gøre lørdag 9. oktober, så kan interesserede skrive alligevel. Så finder de bare en anden dato for prøvetræningen.

Ama’r Super Kids er er en del af Lykkeliga, der er et nationalt håndboldsfællesskab for udviklingshæmmede børn og deres familier.

 
 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?

Meget mere end en trappe

Endelig blev den indviet: Dragør Skole har fået arkitekttegnet læringstrappe   Af Camilla Lærkesen Den har allerede været flittigt brugt, men fredag morgen inden efterårsferien

Læs mere »