Rachels kamp for at gøre sig fri

Spændende besøg af forfatteren Rachel Röst, der vil fortælle  om sin bog ”Grundvold” i Aktivitetshuset i Hørgården.

Rachel Röst

 

Af Lene Dam Jørgensen

Torsdag 14. oktober fra kl. 19.30 fortæller forfatteren Rachel Röst om sin bog ”Grundvold” i Aktivitetshuset i Hørgården (A-huset) på Amagerfælledvej 73.

Rachel Röst Rachel udgav i marts sin debutroman “Grundvold” om en ung piges kamp for at gøre sig fri fra en mormonsk verden.

Mormonfamilie på Amager

I foredraget fortæller Rachel om processen med at skrive bogen, som har været både smertefuld og afklarende. Romanen er baseret på hendes egen opvækst i en fattig mormonfamilie på Amager. Den giver et sjældent indblik i en skjult verden og skildrer den svære kamp for at gøre sig fri.

Rachel er selv opvokset i Urbanen og tilbragte mange timer på Solvang Bibliotek, som blev et fristed for hende. Et sted, hvor hun kunne søge tilflugt fra sin dysfunktionelle familie, som var en del af en skjult, mormonsk verden.

Læs for Livet

Rachel er cand. mag. i litteraturvidenskab og hendes hjertebarn er ”Læs for Livet”, som hun selv har stiftet og er for formand for. Organisationen arbejder for at udvikle udsatte børn og unges læsning – f.eks ved at indsamle gode bøger og skabe små biblioteker. ”Læs for Livet” har bl.a. doneret 1.600 bøger til et nyt bogskab i Hørgården.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?