Så er der Giro 413 – igen!

Torsdag 14. oktober fra kl. 15 er Giro 413 med Per Rock på programmet i Nathanaels Kirke i Holmbladsgade 19. Tirsdag 19. oktober er der så KirkeBio fra kl. 19, hvor filmen Peaceful Warrior vises

Per Rock og Giro 413

 

Af Lene Dam Jørgensen

Torsdag 14. oktober fra kl. 15 er Giro 413 på programmet, når der er eftermiddagsmøde i Nathanaels Kirke i Holmbladsgade 19. Giro 413 var et program, der var elsket og hadet af mange, og giver i dag associationer til glade minder fra en svunden tid med musik, der sætter et smil på læben. I den anledning kommer Per Rock og genopliver tiden.

Per Rock spiller 78’er lakplader og 45 singler på sit autentiske udstyr fra 50’erne. Han er også et omvandrende leksikon, hvad angår musik, anekdoter og røverhistorier fra de brølende 20’ere og frem til beat’en i 60’erne.

Per Rock fortæller denne eftermiddag om nogle af historierne bag nogle af de helt store klassikere. Til sidst vil han også gerne vise et dansetrin eller to.

Det koster 10 kroner for kaffe og boller.

KirkeBio – The Peaceful Warrior

Tirsdag 19. oktober fra kl. 19 vises filmen ”Peaceful Warrior” i Nathanael Kirkes sognegård.

Spændende film “Peaceful Warrior”

Filmen handler om Dan Millman, der er redskabsgymnast og vant til at have succes, hvad enten det er til stævnerne eller til festerne. Livet er skønt og OL ligger lige for, indtil Dan får en slem skade. Det bliver begyndelsen på en gigantisk nedtur for Dan. Heldigvis møder han den mystiske og livskloge Sokrates, og langsomt kommer Dan på fode igen med en helt ny forståelse af livet og dets muligheder.

Filmen baserer sig på den virkelige idrætsmand, Dan Millmans liv.

Debat og let traktement

Efter filmen, vil der være mulighed for at blive og debattere filmen over et let traktement. Det er en film, der har så meget på hjerte, at der er rigeligt med emner at tænke over og drøfte efter forevisningen i kirkebioen.

Alle over 15 år er velkomne, og traktementet koster 25 kroner, der betales ved indgangen.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?