Hyggeligt familiespil på havnen

EFTERÅRSFERIE: Hver dag i efterårsferien  fra kl.  12 til 16 kan børn og voksne få par eventyrlige og hyggelige timer i Dragør havn. Her kan de spille Museum Amagers nye kæmpestore familiebrætspil “Øresundsdysten”

Brætspil på havnen i Dragør i efterårsferien

 

Af Lene Dam Jørgensen

I efterårsferien i dagene fra mandag 18. til fredag 22. oktober fra kl. 12 til 16 kan børn og voksne spille Museum Amagers helt nye familiebrætspil, som har premiere på havnepladsen foran Danmarks Lodsmuseum – lige ved det karakteristiske lodstårn. I spillet kan den indre eventyrer slippes fri, når et skib skal hjælpes sikkert gennem Øresund.

Spillet udfordrer både store og små deltagere i sjove missioner og kreative opgaver. Det gælder både historisk paratviden, og spillet kan spilles af alle med lyst til leg og læring kombineret med et godt grin.

Spilles i hold

Spillet er et holdspil. For deltage skal der minimum være to spillere, hvor mindst en skal kunne læse og skrive. Spillet henvender sig til børn fra fem til tolv år og deres voksne, men mindre børn kan godt deltage på deres egne præmisser og hygge sammen med resten af holdet.

Interesserede skal hente en aktivitetspose og købe en billet på Dragør Besøgscenter på Gamle Havn 14. Det koster 50 kroner for voksne. For børn under 18 år er det gratis.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?