Gode efterårs-tilbud for børn

I efterårsferien er der FerieCamp for børn og unge på Vestamager og Østamager. Her får de der sjove, udfordrende og lærerige oplevelser. Der er noget for enhver smag.

Pigerne spiller fodbold

 

Af Lene Dam Jørgensen

I efterårsferien er der FerieCamp for børn og unge flere steder på Amager. Det er dage med sjove, lærerige og udfordrende oplevelser. Børnene skal være mellem tre og sytten år for at deltage, og der er noget for enhver smag. Alt er gratis, og det kræver ikke tilmelding at deltage

Feriecamp på Amager Vest

På FerieCamp på Amager Vest i Sundby Idrætspark på Englandsvej 61 står Clorofille Naturforening og håndboldklubben Amager SK for en masse sjove aktiviteter og bevægelse.

Glade børn på camp på Vestamager

Ugen byder bl.a. på masse hop, hink, kravl og balance med Parkour X i Sundby Idrætspark. Der er dans med Global Kidz og børn og unge lærer mere om naturen med Clorofille Naturforening.

Aktiviteter med Clorofille Naturforening

Der kan laves fuglekugler, frøbomber og insekthotel og spilles fødenetspillet.  Børn og unge kan også lege sig igennem en labyrint og der vil være sjove quizzer, som gør, at alle lærer mere om biodiversitet.  Der er også mulighed for at lave og spille med hjemmelavede spil med Clorofille Naturforening.

Dans med Global Kidz

Der kommer gang i rytmerne, når musik fra verdens dansescener indtager Sundby Idrætsanlæg. Underviserens glæde ved at undervise og den fantastiske musik smitter og har før tiltrukket deltagere i alle aldersgrupper helt fra tre år til halvfjers. Alle kan være med.

Der kan også spilles håndbold i Sundbyøsterhallerne i Parmagade 2 og 8 – lige ovenover Rema 1000 – med Amager SK. Alle kan også her være med – selv nybegyndere.

Feriecamp på Amager Øst

På Legepladsen Bredegrund på Bredegrund 8 tilbyder Miljøpunkt Amager & Co. grønne workshops og sport i det fri. Der kan også spilles håndbold sammen med Amager SK i Sundbyøsterhallerne.

Børn og unge får mulighed for at prøve cirkusdiscipliner sammen med Børn i Manegen. Der er aktiviteter med jonglering, hulahopringe og diablo. Det er også her muligt at prøve at gå på line og meget andet.

Spejderløb og naturbanko

Der er spejderløb og mulighed for at lave mad over bål sammen med De grønne pigespejdere fra Sundkirken på Lodivej.

Ugen byder også på naturbanko. Her kan børn og unge både spille naturbanko, men også lave deres eget fine blomsterpostkort sammen med Miljøpunkt Amager. Blomsterne skal selv plukkes på legepladsen, og så harMiljøpunkt Amager ellers resten af materialerne, der skal bruges.

Kampsport og basketball

Børn og unge kan også prøve kræfter med capoeira som kombinerer kamp, dans, leg og akrobatik. Der trænes og alle er fælles om at skabe stemningen i kredsen.

Kampsport for drenge

Der er også mulighed for at komme og spille basketball. Her lærer børn og unge at kaste, drible og aflevere.

I Sundbyøsterhallerne i Parmagade 2 og 8 er der så forskellige håndboldspil, men også spil der er meget anderledes end håndbold. Alle kan være med – også nybegyndere.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?