21-årig mand overfaldet – 24-årig anholdt og sigtet

Politiet fik torsdag  ved 17-tiden en anmeldelse om et overfald ved Englandsvej og Vejlands Allé, og flere patruljer rykkede derfor ud til området. På stedet var en 21-årig mand med en mindre, men tydelig rift. Gerningsmanden var stukket af i bil.

Kort tid efter lykkes det at standse den pågældende bil i nærheden. De fire passagerer i bilen blev anholdt og indbragt til afhøring.

Vidner og billeder

Takket være vidner, som kom med præcise beskrivelser, og billeddokumentation fra stedet, stod det hurtigt klart, at bilen først havde kørt efter den forurettede, hvorefter en af de fire personer i bilen – en 24-årig mand – var steget ud og havde overfaldet den 21-årige med slag og med en skruetrækker, som formentlig forårsagede riften.

Den 24-årige mand er derfor nu sigtet for overfaldet.

Det er politiets formodning, at der er tale om en gammel konflikt mellem de to. Hvis man har oplysninger til sagen, opfordres man til at kontakte politiet på tlf. 114.

”Man kan også altid kontakte os – de lokale betjente på Amager – hvis man har en konkret bekymring, man gerne vil vende med politiet, eller hvis man er blevet utryg oven på episoden i går. Det direkte nummer findes på www.dinbetjent.dk,” siger leder af nærpolitiet på Amager, Bjarke Alberts.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?