Tivoli Varieteén vender tilbage med Rasmus Botoft i front                      

Dans, spåkoner pakket ind i overraskelser og livemusik med en improviserende vært: Efter succesen med Tivoli Varietéen i 2020 vender Rasmus Botoft tilbage til Glassalen i Tivoli med et nyt hold kunstnere. Tivoli Varieteen får premiere 9. juni 2022 i Glassalen og billetsalget starter fra tirsdag 26. oktober

Rasmus Botoft – klar til Tivoli og Glassalen

 

Ambitionen er at skabe forskellige varieté-forestillinger, hvor der er højt til loftet, bliver slået ud med armene, improviseret og hvor overraskelsesmomentet er blandt grundidéerne.

Hver forestilling får sine egne gæster, der dukker op og flettes ind i varietéen. Der arbejdes fortsat på at håndplukke en række kendte og dygtige gæster, der bliver en del af forestillingen. Det kan dog afsløres, at blandt de kendte gæster bliver bl.a. musikeren Mikael Simpson og kokken Claus Meyer. Hvilken dage de forskellige gueststars optræder vides ikke helt endnu, da planlægningen er i fuld gang.

Jazz og komik

Blandt de medvirkende finder man også komikeren Eva Jin, billedkunstneren John Kørner og  jazzmusikeren Alice Carreri. Der arbejdes fortsat på flere medvirkende som offentliggøres senere. Tivoli Varietèens orkester bliver under ledelse af den prisbelønnede kapelmester Peter Jensen.

Glæder sig

” Jeg glæder mig meget til at skabe endnu en varieté og er i fuld gang med at sammensætte et meget farverigt og skønt show. Ingen af forestillingerne kommer til at være ens og det glæder jeg mig helt vildt til. Vi står på skuldrene af gamle traditioner, og hylder historien, men bliver ikke hængende i den. Vi skaber et aktuelt live-show med håndplukkede profiler, der fylder noget i nutidens kunstneriske landskab. Vi hylder de skabende kunstnere og kunstens mangfoldighed. Og det skal ske med et solidt grin pakket ind i musikalitet, originalitet og overraskelser,”, siger Rasmus Botoft.

I tænkeboks

”Jeg glæder mig til at blive en del af holdet sammen med Rasmus Botoft og jeg er gået i tænkeboks mht. hvad jeg vil lave. Det bliver helt sikkert noget, der kan improviseres over og jeg glæder mig til at vise publikum andre sider af mig selv i et selskab jeg ikke før har befundet mig i”.

Fra 1950’erne…

Tivoli Varietèen var datidens store tilbagevendende sommerbegivenhed i Glassalen tilbage i 1950’erne og op til starten af 1970érne. Den ikoniske Tivoli Varieteen havde premiere 1. maj i 1959, med kendte konferencierer som Preben Uglebjerg og Bent Fabricius Bjerre i front. På de skrå brædder bød de velkommen til store internationale stjerner som: Eartha Kitt, Josephine Baker, Marlene Dietrich, Siw Malmkvist og mange flere. Det anerkendte kapelmester Otto Lington og hans orkester akkompagnerede de musikalske indslag. I 2020 blev Tivoli Varieteen genoplevet af skuespilleren Rasmus Botoft i front. Han indtog Glassalen med aktuelle kulturpersonligheder og Tivoli Ensemblet med Peter Jensen som kapelmester.

Seneste artikler

 

Fik du læst?