Spillemænd besøger Ældre Sagen

Ældre Sagen Tårnby inviterer lørdag 30. oktober kl. 14 alle til en hyggelig eftermiddag med Underholdningsorkesteret Bordinghus Spillemændene, som kommer og underholder i foreningscentret Postkassen.

Bordinghus Spillemændene – underholder i Ældre Sagen

 

Af Lene Dam Jørgensen

Lørdag 30. oktober kl. 14 inviterer Ældre Sagen Tårnby alle til en eftermiddag i foreningscentret Postkassen på Amager Landevej 71 i Kastrup. Her kommer Underholdningsorkesteret Bordinghus Spillemændene og spiller gamle filmmelodier, mens deltagerne drikker kaffe og spiser kringle.

Der er også mulighed for at synge med på de dejlige filmmelodier.

Det koster 20 kroner for kaffe og kringle. Der kan også købes øl, vand og vin for 10 kroner.

Spillemændene

Underholdningsorkestret Bordinghus Spillemænd blev stiftet i 1977. Det har i dag 12-15 musikere, der har en vidt forskellig musikalsk baggrund og som spiller på forskellige instrumenter.  Orkestret spiller musik, der egner sig til arrangementer for det modne publikum. Det har blandt andet underholdt ved arrangementer for Ældre Sagen, på forskellige dagcentre og plejehjem, i kirker, Tårnby Musikskole og Kulturhus, foreninger og private arrangementer.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?