Halloween-koncert for hele familien i DR Koncerthuset

Søndag 31. oktober er der Halloweenkoncert kl. 13 og kl. 16 i DR Koncerthuset på Ørestads Boulevard. Arrangementet er for hele familien…

Halloween-koncert I DR Koncerthuset

Af Lene Dam Jørgensen

Søndag 31. oktober er der Halloweenkoncert for hele familien i DR Koncerthuset på Ørestads Boulevard 13 kl. 13 og kl. 16. Det anbefales, at børnene er fra fem til tolv år.

Den flotte koncertsal bliver fyldt med gys og gru i børnehøjde, og DR Bing Band spiller og DR Børnekoret synger.

DR Musikariets Halloweenkoncert er en magisk musikalsk fortælling af den kendte børneforfatter Josefine Ottesen om den 10-årige Trine, som har en livlig fantasi. Hun ser monstre, skeletter og sultne løver i skygger og kroge allevegne, og det er allerværst, når hun og hendes storebror er alene hjemme.

Ved koncerten er der fokus på monstrene og fantasien med de kendte sange fra blandt andet Aristocats, Omsen & Momsen og det kendte TikTok-hit, Iko Iko. De er alle i nye, sjove udgaver for både børnekor og jazzband.

Sang, musik og Halloween-tøj

Børn fra DR Korskolen, DR Big Bands jazzmusikere og skuespillerne Josephine Raahauge, der blandt andet er kendt fra Det Kgl. Teater og fra DR-serien ”Arvingerne” og Joen Højerslev fra ”Herrens Veje ” medvirker.

Publikum må gerne tage Halloweentøj på.  Det koster 180 kroner og billetter kan bestilles på DR Koncerthusets hjemmeside

Seneste artikler

 

Fik du læst?