Lufthavnen på kommunalpolitisk dagsorden

Både søndag 7. november og mandag 8. november er der lokalpolitik på dagsordenen på biblioteket i Tårnby. Søndag kan man få en snak med kandidaterne – mandag er der vælgermøde med kandidater fra både Dragør og Tårnby.

Lufthavnen i Kastrup – vigtig arbejdsplads kommer til diskussion. (Foto: CPH)

 

Af Lene Dam Jørgensen

Søndag 7. november kl. 16.30 er det muligt at møde alle kandidaterne til kommunalvalget på Tårnby Bibliotek på Kamillevej 10 og få en snak med hver enkelt lokalpolitiker, der er opstillet til kommunalvalget i Tårnby kommune.

Rotunden på biblioteket er omdannet til et informationstorv, hvor alle interesserede kan gå rundt og få en snak med de kandidater, der er opstillet.

Vælgermøde mandag

Mandag 8. november kl. 17 er der så vælgermøde på biblioteket. Her er det muligt at diskutere problematikker omkring lufthavnen med kandidaterne til
kommunalvalget fra både Dragør og Tårnby.

Vigtig arbejdsplads

Lufthavnen fylder på mange måder meget i Dragør og Tårnby kommuner. Det er en vigtig arbejdsplads, men det er også kilde til støj og luftforurening. Der er planer om at udvide lufthavnen til dobbelt kapacitet.

Mange af beslutningerne omkring lufthavnen træffes ganske vist i folketinget. Spørgsmålet er, hvordan de lokale politikere vil sikre, at borgerne i Dragør og Tårnby bliver hørt og også, hvad der kan gøres for at begrænse støjen og luftforureningen.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?