Det er bare primo primo: Et nyt favoritsted i Ørestad

”PRIMO Mad- og Vinbar” er et nyt og spændende sted, hvor du kan nyde alt fra italiensk morgenmad til afslappet frokost og italienske specialiteter med skønne vine om aftenen

Primo byder på lækker mad og drikke i spændende omgivelser

 

I BYEN: Det er svært at sige, hvad der skal til for at skabe et sted, hvor stemningen bare er – i orden.

Er det indretningen? Maden? Personalet? Musikken?

Svært at sige, men det nye sted på Kay Fiskers Plads i Ørestad ”PRIMO Mad- og Vinbar” har det hele.

(Artiklen fortsætter under billedet)

 

Spændende og utraditionelle omgivelser, der kan henlede opmærksomheden på et trendy sted i New York, men som er indrettet i det utraditionelle kontorhotel ”HUB Nordic” i Ørestad.

Her arbejder daglig et stort antal mennesker, der nu har fået et herligt sted at slappe af med kaffe, kage, frokost eller en spændende middag i italiensk ånd – for to – eller en håndfuld venner sammen.

Nyt mødested

Det er Michelle Celik, der har åbnet stedet. Sammen med sin mand Timo Hoffman har hun været med til at skabe adskillige andre, spændende restauranter, bl.a. ”8-TALLET” og ”Rambla” og flere andre steder, men nu har Michelle søsat ”Primo Mad og Vinbar”, der med koncept, menu og indretning næsten er sikker på at blive mange menneskers nye mødested i området.

(Artiklen fortsætter under billedet)

 

Michelle fortæller, at på grund af lokationen i ”HUB Nordic”, hvor mange kreative mennesker har deres arbejdsplads, er der åbent daglig allerede fra kl. otte om morgenen, i weekenden dog fra kl. 10.

Italiensk morgenmad

Til hverdag er der morgenmad til de morgenfriske, f.eks. en morgentallerken med italiensk ost, smør, marmelade samt lækre foccacia og parmaskinke.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Virkelig god kaffe – og lækre croissants

 

Og som alt på menuen er også kaffen et kapitel for sig: En vildt lækker, mørkristet kaffe, der er den perfekte start på dagen – eller til en kop kaffe over et møde senere på dagen.

 Gode druer

Til frokost fortsættes med italienske specialiteter, f. eks. en læskende tomatsalat og stedet ligefrem kalder på en hyggelig aften for bare to mennesker – eller en gruppe venner, der mødes over lidt godt at spise og gode druer i glasset.

”PRIMO Mad og Vinbar” skal bare opleves. De nyindrettede, lækre omgivelser, den afslappede stemning  – i de nærmest internationale omgivelser  – nærmest kalder på at blive et nyt favoritsted for mange mennesker. Anderledes og fristende.

 

 
 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?