Poetisk koncert med Majbritte Ulrikkeholm

Torsdag 18. november er der koncert i Store Magleby Kirke med sanger, komponist og forfatter Majbritte Ulrikkeholm. Der vil både vil være oplæsning og sang, men også mulighed for fordybelse og eftertanke. Søndag 21. november er der hjerterumsandagt med stilhed, børn og fløjtespil.

Majbritte Ulrikkeholm – koncert i Store Magleby Kirke

 

Af Lene Dam Jørgensen

Torsdag 18. november kl. 19.30 slår Store Magleby kirke dørene op for en poetisk kirkekoncert: ”Lys i mørket” med sange, digte og fortællinger.

Majbritte Ulrikkeholm tager deltagerne med på en poetisk rejse gennem sang og oplæsning. Hun synge sange fra hendes forskellige albums, og der vil være oplæsninger fra hendes seneste bogudgivelser ”HÅB” og ”24 digte til min elskede”, der handler om hvordan kærlighed og død er forbundet.

Tænd et lys

I forbindelse med koncerten får deltagerne mulighed for at tænde et lys. Selve aftenen er en invitation til fordybelse og eftertanke i det smukke kirkerum. Aftenens program er målrettet voksne.

Kirkedørene åbnes en time før, og den poetiske kirkekoncert er gratis. For at kunne deltage i aftenen og høre koncerten skal deltagerne fremvise gyldigt coronapas.

 Hjerterum og stilhed

Søndag 21. november kl. 16 er der hjerterumsandagt med bøn og stilhed. Hjertetanken bag denne andagt er at skabe et helle med bøn, refleksion, stilhed og musik. Stilheden skabes i fællesskab. Gitte Turin, der er sognepræst i kirken, taler og fløjtenist Trine Geltzer Dinesen spiller smukke helende toner.

Spiller med hjertet

Trine Geltzer Dinesen er uddannet fra Det jyske Musikkonservatorium i 1992. Hun har bl.a. spillet i Århus Symfoniorkester, Ålborg Symfoniorkester, Sønderjyllands Symfoniorkester og Randers Kammerorkester. Gennem årene har hun udviklet sin helt egen måde at spille på fløjte. I dag bruger hun den intuitive fløjtemusik til meditative gudstjenester.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?