Om kristendom og islam

Onsdag 17. november holder tidligere professor i etik og religionsfilosofi, Kurt Christensen, foredrag i Amagerbro Frikirke om ligheder og forskelle mellem islam og kristendom.

 

Kurt Christensen – om kristendom og islam

 

Af Lene Dam Jørgensen

Onsdag 17. november kl. 15 holder tidligere professor i etik og religionsfilosofi, Kurt Christensen, foredrag i Amagerbro Frikirke på Tingvej 11 om ligheder og forskelle mellem islam og kristendom. Her kan tilhørerne blandt andet blive klogere på islams og kristendommens oprindelse, historie og udbredelse, menneskesyn, etik og moral, gudsforståelse og synet på Jesus.

Kurt Christensen er tidligere professor i etik og religionsfilosofi på Menighedsfakultetet og har i mange år beskæftiget sig med islam både gennem studieophold i muslimske lande og ved dybdegående research. Han har blandt andet skrevet bogen Lydighed og Lovsang. Der vil være god tid til spørgsmål, og der serveres kaffe og kage.

 

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?