Salsa i Kulturhuset lørdag aften

Lørdag 20. november  er der salsa på programmet i Kulturhuset på Islands Brygge.

Los Cubras spiller op til dans i Kulturhuset på Islands Brygge

 

Af Lene Dam Jørgensen

Los Cubraz indtager igen scenen lørdag 20. november på  Kulturhuset Islands Brygge 18, når “Salsa Jam” byder op til salsadan . Aftenen starter med en kort danseintro, hvorefter der er frit dansegulv med salsatek, koncert og danseshow med Las Flores.

Dørene åbnes kl. 20 og 20.15 er der begynderintro med Jacob Speake fra KU studenteridræt. Kl. 20.30 er der åbent dansegulv, hvor alle kan få fut under danseskoene. 21.15 er Los Cubraz på scenen og kl. 22 er der salsatek. Kl. 22.15 er Los Cubraz igen på scenen. Kl.23 er der salsatek og danseshow med Las Floraz til kl. 01.

Old school salsa

Los Cubraz består af Henri Benítez, sang, Maria Carelse, tenorsax og kor, Jacob Rahbek Poulsen, tres, Lisandro Bienes Perdomo, guitar og kor, Niels Prins, kontrabas, og Yeziel Lazo, percussion og kor.

Sergio Bedoya og Jacob Speake spiller den bedste old-school salsa, som ikke lige er på byens dansegulve hver uge. Lidt bachata og merengue er der også plads til.

Biletter skal købes på Kulturhuset Islands Brygges hjemmeside. De koster 120 kroner. Der er dog en rabat for studerende, der kun skal betale 70 kroner. 

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?