Med Dragør Erhverv til julefilm

Dragør Erhverv inviterer alle medlemmer samt gæster på en tur i biografen for at se julefilmen “Familien Jul & Nissehotellet”

Dragør Erhverv inviterer medlemmerne på julefilm

 

Søndag 12. december kl. 11.00 er der julehygge for alle pengene i Dragør Bio, når Dragør Erhverv inviterer sine medlemmer med gæster til julefilmen “Familien Jul & Nissehotellet”, der er en ny film i rækken om drengen Hugo, der elsker nisser –  og resten af hans familie. Filmen byder på underholdning for hele familien, og i dens magiske verden kan vi bl.a. opleve talende bøger, flyvende tallerkener og en bøvsende teenagenisse, der hedder Dvaski.

Arrangementet er for medlemmer, og hvert medlem er velkommen til at tage en gæst med. Tilmelding er nødvendig, og der er begrænsede pladser, hvorfor først til mølle-princippet gælder. Tilmelding til kontakt@dragoer-erhverv.dk.

Dragør Erhverv er en forening, som giver sine medlemmer mulighed for at møde andre lokale virksomhedsejere fra Dragør til faglige og sociale arrangementer. Denne gang er underholdning for hele familien og hyggeligt samvær i fokus.

“Vi ser frem til at se medlemmer og kommende medlemmer til en hyggelig formiddag”, lyder det fra foreningen .

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?