Klassisk musikfestival i Ørestad

Fredag og lørdag er der klassisk musik på programmet på Ørestad Gymnasium

Philippa Cold –

 

Af Lene Dam Jørgensen

Ørestad Klassiske Musikfestival – hørestad på Ørestad Gymnasium på Ørestads Boulevard 75 begynder fredag 26. november kl. 16.30. Her er der koncert med Ørestads Festivalorkester, hvor sopranen Phillippa Cold synger og Maria Badstue dirigerer. Det er med kendte værker af Ravel, Mahler og Jean Sibelius.

Morgensang på gymnasiet

Lørdag 27. november kl. 9 er der i Ørestad Gymnasiums forhal mulighed for at begynde dagen med morgensang og komme og synge med de store klassiske sangere. Der synges sange fra den danske sangskat og enhver kan synge med.

De medvirkende er sopranen, Sofie Elkjær Jensen, mezzosopran Stina Bruun Schmidt, tenoren Bo Kristian Jensen, baryton Simon Duus og pianist Peter Schmidt Bruun. Dirigenten er også her Maria Badstue.

Både koncert og morgensang er gratis, men coronapas skal medbringes.

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?