Anja vandt denne uges gavekort

JULEKONKURRENCE: Anja fra Kastrup vandt denne uges gavekort til “Krop og kvinde” i Dragør. Deltag i næste konkurrence om gavekortet på søndag.

Farah fra “Krop og kvinde” er klar med flere gavekort – næste konkurrence er på søndag.

 

JULEKONKURRENCE: Der var rigtig mange læsere, der indsendte besvarelser på vores julekonkurence med gavekort til kropsterapeut Farah Meyer i hendes klinik “Krop og kvinde” på Stationsvej 57 i Dragør.

Den heldige vinder i denne omgang blev Anja Pultz fra Kastrup, der nu kan se frem til en skøn kropsbehandling hos Farah. Og til de øvrige deltagere er der en lille trøstpræmie fra Farah: Alle, der har deltaget i konkurrencen, kan få den samme behandling med 20 pct.s rabat frem til 31. januar.

Gå ind på www.kvindeogkrop.dk og læs mere om behandlingen. Ved bestillingen skal man oplyse, at man har deltaget i Amagernyt.dk’s konkurrence for at opnå rabatten.

Og på søndag er der en ny konkurrence om gavekort til “Krop og kvinde” i Amagernyt.dk.

Her kan man igen vinde et gavekort til en værdi af kr. 650,- til en skøn kropsbehandling.

Nakke, lænd og ryg…

Hos “Krop og kvinde” er der ro og harmoni i smukke lokaler, hvor Farah tager kvinder og børn  – babyer og teenagere med – under kærlig behandling.

Farah er uddannet kropsterapeut, og hendes kropsterapi hjælper og forebygger alle former for nakke-, lænde-, rygsmerter samt stress og angstlidelser i kroppen.

Farahs teknikker er akupressur, massageteknikker, zoneterapi, strækøvelser og pulseringer, der bringe bevægelse i klientens krop for at sætte gang i kredsløbet og aktivere gennemstrømningen i kroppen.

Klik ind på Amagernyt.dk på søndag og deltag i en ny konkurrence om et gavekort.

 

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Midsommerfest på Christianshavn

Christianshavns Beboerhus inviterer til midsommer-gadefest i Dronningensgade med musik, mad og gode vibrationer.   Så er der midsommerfest på Christianshavn. Temaet for Midsommerfesten er “fred” –

Læs mere »