Glædelig jul til alle vore læsere

Amagernyt.dk ønsker alle vore mange læsere en glædelig jul samtidig med, at vi nærmer os 16.000 medlemmer…

 

JULEHILSEN: Lillejuleaftensdag kan udmærket være en af årets travleste dage: Så er det sidste chance, hvis alle julegaverne skal i hus – og har vi nu husket det hele til julemaden? Og hvad med første juledag? Er der æg til karrysildene?

Heldigvis er lukkeloven blevet liberaliseret så meget, at man aldrig løber helt tør, hverken for det ene eller det andet, men alligevel: Hvis det gælder en særlig bog, noget tøj eller parfume eller et specielt krydderi til andestegen, så er det altså ved at være sidste frist.

Alligevel tillader vi og af forstyrre Dem på denne travle dag. Det gør vi med en meget stor julehilsen til alle vore mange læsere. Som bliver flere og flere. Læserbarometeret nærmer sig de 16.000 – og vi er overbeviste om, at det ikke stopper her.

Det er ikke mange måneder siden, at Amagernyt.dk fik nye udgivere og et lidt andet koncept. Vi er en gratis lokalavis på nettet, der samtidig er to grupper på Facebook, en meget stor, DragørNyheder med over 14.000 medlemmer, samt AmagerNyt, der nu nærmer sig 2.000 medlemmer og bare vokser og vokser. Amager er ved at få øjnene op for os, og de nuværende medlemmer af AmagerNyt på Facebook vil mangedobles i det nye år. Vi har nemlig noget i ærmet…

Alle historier, store som små, kan læses på den lokale avis på nettet Amagernyt.dk. Nyheder og historier deles efter relevans i de to grupper på Facebook.

Og vist er vi ikke det største medie på øen, men til gengæld bliver vi større og støre dag for dag – og vi har en spændende debat i begge vore grupper.

Vi forsøger at informere om de lokale begivenheder, store som små, og indenfor mange emner: Kultur, politik samt portrætter af de mange spændende mennesker, der har deres virke her på øen. Vi fortæller gerne om det lokale butiks- og erhvervslivliv og vi skildrer også det meget aktive kirkeliv, der er på Amager med koncerter, foredrag m.m.

Vi sender en morgenhilsen til alle vore mange medlemmer med en vejrudsigt og andre oplysninger.

Og der sker rigtigt meget et af Danmarks tættest beboede områder med over 200.000 beboere. Vi kan selvsagt ikke følge med over det hele, selv om vi gerne ville, men læserne er altid velkomne til at sende tips eller ideer til historier eller emner, som vi skal følge op på. Og meget gerne oplysninger om udnævnelser, fødselsdage, bryllupper m.m.

Vi vil gerne fortælle om store og små begivenheder på hele Amager – helst alt det gode og positive, som der jo heldigvis er mest af, men også, når det ikke går, som præsten prædiker…

Og vi bliver endnu bedre i det nye år og bedre end Last Christmas.

Så herfra  – fra hele vores lille stab –

GLÆDELIG JUL

til alle vore læsere, annoncører og gode venner overalt på Amager.

Med julehilsen fra

udgiver Flemming Falk Hansen og

redaktør Finn Edvard.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Midsommerfest på Christianshavn

Christianshavns Beboerhus inviterer til midsommer-gadefest i Dronningensgade med musik, mad og gode vibrationer.   Så er der midsommerfest på Christianshavn. Temaet for Midsommerfesten er “fred” –

Læs mere »