Nytår: Frisk start med rask tur på Amager Fælled

Hjerteforeningen på Amager inviterer alle til en frisk nytårsmarch på Amager Fælled 1. nytårsdag

Sund start på året med en frisk tur på Amager Fælled.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Den første uge i januar er i Hjerteforeningen dedikeret til nytårsmarcher. Nytårsmarcherne holdes igen i mange lokalforeninger. I Hjerteforeningen København S holdes nytårsmarchen 1. januar kl. 14, hvor familie, naboer og venner har mulighed for at mødes og hilse på hinanden og ønske godt nytår, mens de går en rask tur sammen på den smukke Amager Fælled.

Formand for Hjerteforeningen i København S, Margit Grome, opfordrer alle til at starte årets første dag til at være med på nytårsmarchen.

Motion styrker hjertet

Anne Kaltoft, der er administrerende direktør i Hjerteforeningen, siger:

”Et nyt år er lig med en frisk start, og et nyt år er for mange mennesker også tiden, hvor de giver deres vaner et ekstra tjek. Så grib chancen og gå med på årets første gåtur. Gå-motion er god motion. Vi ved, at motion styrker hjertet, og selv en rask gåtur er med til at sænke blodtrykket. Min opfordring er derfor at tage familie og venner under armen og sammen med Hjerteforeningen tage årets første skridt mod et mere hjertesundt liv”.

Tur på fire km

Gåturen er på cirka fire kilometer. Alle går på Hjertestien på Amager Fælled. Turen varer to timer og interesserede mødes ved DR Byens metrostation og slutter i nærheden.

Normalt er Hjerteforeningen vært ved en lille forfriskning, hvor der er mulighed for at ønske hinanden godt nytår, men på grund af corona-restriktionerne er der ikke mulighed for det i år.

Det er gratis at gå med. Alle kan bare møde op, og der kræves ingen tilmelding. Deltagere skal være i besiddelse af coronapas eller gyldig negativ test.

Seneste artikler

 

Fik du læst?