Dansk ægtepar på job i Tanzania

Onsdag 5. januar kl. 19 holder Nathanaels Kirke i Holmbladsgade Hellig Tre Kongers aften med gudstjeneste, hyggeligt samvær og foredrag med Kirsten og Hans Buch om deres arbejde i Tanzania.

Kirsten og Peter Buch

 

Af Lene Dam Jørgensen

Nathanaels Kirke i Holmbladsgade starter året med at holde Hellig Tre Kongers aften onsdag 5. januar kl. 19. Aftenen begynder med en gudstjeneste med sognepræst Ellen Margrethe Gylling og tidligere flygtninge- indvandrerpræst ved Domkirken i Odense, Leif Munksgaard.  Efter gudstjenesten er der hyggeligt samvær i sognegården og foredrag.

Kirsten og Peter Buch, der har været udsendt til Tanzania af Danmission fortæller om deres arbejde ved præsteskolen i Mwanza i sognegården. Kirsten Buch har været kordegn i Nathanaels Kirke og Peter Buch sognepræst i Højdevangskirken.

Amerikansk lotteri

Der er også amerikanske lotteri, hvor interesserede kan købe Danmissions genbrugslys og Hellligtrekongerslys.

Danmission er en folkekirkelig organisation, der arbejder for at for at styrke den globale kirke, bekæmpe fattigdom og skabe fred og forståelse gennem dialog. Organisationen er tilstede i 12 lande i Asien, Afrika og Mellemøsten samt i Danmark. Der serveres kaffe og te til 30 kroner.

 

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?