Håndbold for alle i Tårnby

Lørdag 15. januar inviterer Tårnby Håndbold Klub børn og unge med særlige udfordringer til at komme og spille håndbold med Tårnby Tigers spillerne i Travbanehallen på Løjtegårdsvej. Søndag 16. januar er der håndbold for de mindste fra et til tre år.

Unge medlemmer af Tårnby Håndboldklub – man kan endda være med fra 1 års-alderen…

 

Af Lene Dam Jørgensen

Lørdag 15. januar fra kl. 15 til 16 inviterer Tårnby Håndbold Klub børn og unge med særlige udfordringer til at komme og spille håndbold med Tårnby Tigers spillerne i Travbanehallen på Løjtegårdsvej 64.

Under træningen arbejdes der med trygge og genkendelige rammer i samarbejde med IFEL-specialsport. En non profit organisation, der hjælper børn og unge med særlige behov og handicap til et aktivt foreningsliv.

Der er fokus på fællesskab, leg og håndbold. Tårnby Tigers gør meget ud af, at holdet er en del af klubben og er med, når der skal arbejdes frivilligt i klubben, og når der festes i løbet af året.

Der spilles hver lørdag og de fysiske rammer er kørestolsvenlige. Der er 12 pladser på holdet, og det fyldes efter først-til-mølle-princippet.

Håndbold for de yngste

Søndag 16. januar fra kl. 9 til 10 er der opstart for de mindste fra et til tre år på håndboldholdet Trille Trolle, hvor forældre træner med sammen med deres børn, og fokus er på leg og sjov og er med til at styrke motorikken.

Interesserede i Tårnby Tigers og Trille Trolde kan tilmelde sig på Tårnby Håndbold Klubs hjemmeside. Der kan også skrives til Tårnby Håndbold Klub på formand@taarnbyhk.dk eller ringes på tlf. 22 21 59 05.

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?