Vil du spille ishockey?

Søndag 16. januar inviterer ishockeyklubben Falcons Copenhagen alle børn fra tre til ni år til at komme og prøve at spille ishockey kl. 10 i Ørestad Skøjtehal.

Børn mellem tre og ni år har nu chancen for at lære at spile ishockey

 

Af Lene Dam Jørgensen

Søndag 16. januar inviterer ishockeyklubben Falcons Copenhagen alle børn fra tre til ni år til at komme og spille ishockey kl. 10 i Ørestad Skøjtehal på Hannemanns Allé 14. Anledningen er, at det er “Ishockeyens Dag.”

Falcons Copenhagen stiller skøjter, hjelm og handsker til rådighed, og så har børnene ellers mulighed for at få en tur på isen. Bagefter er der frugt, saftevand og kage til alle børn. Der er kaffe og te til forældrene.

Arrangementet er et samarbejde mellem Dansk Ishockey Union og Falcons Copenhagen.

Glade børn

Falcons Copenhagen har fokus på børn og unge. Leg, udvikling, glade børn, sunde værdier og fællesskab er i højsædet. Det er meget vigtigt for Copenhagen Falcons, at børnene har nogle gode og trygge rammer og at sportsklubben er med til at udvikle børnenes kompetencer både sportsligt og socialt.

 

 

 

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?