Ny gruppe for sorgramte i Kastrup

Onsdag 26. januar og frem til 15. juni fra kl. 15 til 17 begynder en sorggruppe i Skelgårdskirken for voksne, der har mistet et menneske, der stod dem nær.

En ny sorggruppe skal hjælpe de, der har mistet.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Onsdag 26. januar og frem til 15. juni begynder en sorggruppe i Skelgårdskirken på Sindingvej 9 hver anden onsdag fra kl. 15 til 17. Her har hver enkelt, der har mistet én ved dødsfald, mulighed for at fortælle andre om sin sorg og høre om andres sorg.

Der er plads til at tale om alt det, der fylder, og der bliver lyttet til hver enkelt med opmærksomhed.

Når en person har mistet en nær pårørende, så kan det være en støtte at tale med mennesker, som har oplevet det samme som en selv. Det kan der gøres i sorggruppen.

Finde støtte

Sorggruppen er ikke et terapi- eller behandlingstilbud, men en mulighed for at finde støtte i den svære tid, som følger efter tabet af en nærtstående slægtning eller ven. Sorggruppen forsøger heller ikke at fjerne den efterladtes sorg eller at presse vedkommende til at ”komme videre”.

Fællesskabet med andre, der har mistet, kan hjælpe med at bære sorgen og den forandrede hverdag.

Sorgtilbud til voksne

Sorggruppen er åben for alle voksne, der har mistet én ved dødsfald, og den ledes af sognepræst Karen Giødesen, der har god erfaring med og er specialuddannet i sjælesorg. Dem, der gerne vil høre mere kan kontakte hende på tlf. 51 22 82 23 eller på kag@km.dk. Der er så mulighed for at aftale en tid til en samtale forud for opstarten.

Skelgårdskirken har også et ønske om at oprette en gruppe for voksne, der har mistet et barn uanset alder. For dem der skulle være interesseret i at komme med i denne gruppe skal Karen Giødesen også kontaktes.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?