Et sundt og sukkerfrit liv

Dragørs Aktivitetshus inviterer til foredrag onsdag 26. januar kl. 14 i festsalen med efterfølgende workshop kl. 16 med ph.d., forsker og forfatter, Anette Sams.

Anette Sams – fortæller om diabetes og sund levevis i Dragør Aktivitetshus.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Dragørs Aktivitetshus, Wiedergaarden, på Wiedergaarden 2, inviterer onsdag 26. januar kl. 14 til diabetesforedrag i festsalen med ph.d., forsker og forfatter, Anette Sams. Hun er en efterspurgt foredragsholder og er kendt for at hjælpe mennesker med diabetes og overvægt. Efter foredraget kl. 16 er der workshop.

Publikum får under foredraget massevis af ny viden, klassisk viden i et nyt perspektiv og spændende overraskelser undervejs.

 Bliv sukkerfri

Foredraget er inspirerende og forskningsbaseret viden fyldt med humor, og alle kan være med. Anette Sams går i sit foredrag helt tæt på hverdagen, så ingen for eksempel bliver ved med at fare vild i varedeklarationerne i supermarkedet og også bliver fri for den evige trang til at få noget sødt og de mange blodsukkerudsving, der er i løbet af dagen.

Publikum lærer ved foredraget også at forstå lightprodukterne og sødestoffernes betydning, at kende forskel på sukker, som er ren energi og sukker, som er den rene gift og meget mere.

Nøglen til sundhed

Anette Sams vil give publikum en forståelse for den biologi, der er med til at sætte gang i kroppens celler, hormoner, tarmbakterier og blodsukkeret.

Alle skal vide det samme om sundhed, men det betyder derimod ikke at alle skal gøre det samme alle sammen – tværtimod. Nogle mennesker er yngre, nogle ældre, overvægtige, undervægtige, helt normale eller elitesportudøvere. Alle mennesker har derimod hver især brug for biologisk viden for at kunne træffe den rigtige beslutning, hvad angår deres sundhed og ikke søge sundhedstrends og dogmer, som skærer alle over én kam.

Et sundt liv

Som en del af foredraget får publikum også mulighed for at iværksætte sin helt personlige sundhedsstrategi – som efterfølgende kan blive personen trofaste følgesvend.

Anette Sams brænder for at gøre Danmarks sundere – ikke ved at påpege alt det mennesker ikke må – men ved at give mennesker en overskuelig viden om det, der virker på den enkelte. Anette er tidligere diabetes- og kredsløbsforsker, forandringsleder og director i Novo Nordisk A/S. Hun er aktuelt seniorforsker, tilknyttet en forskningsenhed på Rigshospitalet.

Foredraget er gratis, men interesserede skal tilmelde sig i informationen.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Midsommerfest på Christianshavn

Christianshavns Beboerhus inviterer til midsommer-gadefest i Dronningensgade med musik, mad og gode vibrationer.   Så er der midsommerfest på Christianshavn. Temaet for Midsommerfesten er “fred” –

Læs mere »