Juhu! Det er for børn…

Men også for voksne, barnlige sjæle: I Bella Centret fra fredag 15. april til mandag 18. april holdes eventen Lego World. I år er DR samarbejdspartne, og det betyder, at de kendte figurer fra børnekanalerne Ramasjang og Miniramasjang vil være en del af legeoplevelsen.

Snart er der Lego for alle pengene i Bella Center

 

Af Lene Dam Jørgensen

Bellagroup, der er Danmarks største og førende virksomheder inden for hoteller, konferencer, events, kan i påsken fra fredag 15. april til mandag 18. april slå dørene op for eventen Lego World. På grund af covid-19 har Bellagroup i år været nødt til at udskyde eventen, der ellers plejes at blive holdt i vinterferien.

Lego World holdes hvert år, og er først og fremmest rettet mod børn. Det arrangeres af legetøjsproducenten Lego, og er et arrangement, hvor børn får mulighed for at bygge og lege med legoklodser. Der er også altid forskellige former for aktiviteter og underholdning.

Leg, kreativitet og læring

Bellagroup har som noget nyt i år indgået et samarbejde med DR, og det betyder, at de kendte figurer fra børnekanalerne Ramasjang og Miniramasjang er en del af legeoplevelsen på eventen, så der er bestemt leg, kreativitet og læring på programmet i år.

”I Bellagroup arbejder vi for at skabe gode oplevelser i fantastiske rammer,” siger Christian Folden Lund, der er administrerende direktør i Bellagroup og fortsætter:

“Lego World er et af de events, som vi er glade for at være med til at arrangere år efter år, for det er umuligt ikke at blive i godt humør af alle de glade børn. Vi arbejder løbende med udvikling af vores koncepter og partnerskaber, og derfor er jeg ekstra stolt af, at vi sammen med the LEGO Group i år kan præsentere en stærk ny partner i DR, der er blandt de bedste i verden, når det gælder børneunderholdning og -læring. Vi glæder os til endnu en gang at fylde Bella Center med en masse skønne besøgende børn og voksne, som kan se frem til et engagerende og inspirerende oplevelsesrum.”

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Midsommerfest på Christianshavn

Christianshavns Beboerhus inviterer til midsommer-gadefest i Dronningensgade med musik, mad og gode vibrationer.   Så er der midsommerfest på Christianshavn. Temaet for Midsommerfesten er “fred” –

Læs mere »