Festlige nytårskoncerter i St. Magleby

Store Magleby Kirke lukker fra 31. januar til 1. marts på grund af restaurering, men inden da i weekenden lørdag 29. og søndag 30. januar kl. 16 inviterer kirken til to festlige nytårskoncerter med Københavns Kantatekor og solisten Vibeke Kristensen og tenoren Gert Henning Jensen.

Københavns Kantatekor – i St. Magleby Kirke

 

Af Lene Dam Jørgensen

Store Magleby Kirke på Kirkevej 6 lukker fra 31. januar og hele februar med, da kirken skal renoveres. Men inden da inviterer kirken lørdag 29. og søndag 30. januar kl. 16 til de traditionsrige og festlige nytårskoncerter med Københavns Kantatekor.

De medvirkende solister ved årets nytårskoncerter er sopranen Vibeke Christensen og tenoren Gert Henning Jensen.

Københavns Kantatekor dirigeres af Torben H.S. Svendsen. Ved flyglet sidder Jørgen Ellegaard Frederiksen og Erik Kolind.

Koncerten koster 150 kroner. Billetter kan købes på billetlugen.dk og hos Dragør Lyd & Billede, Kongevejen 5.

Under renovering

Store Magleby Kirke skal renoveres, og det er derfor nødvendigt at luk­ke kirken fra mandag 31. januar til tirsdag 1. marts.

Der skal ifølge kirken opsættes nye lyskilder, der blandt andet bedre kan oplyse det smukke altermaleri, som Thomas Kluge, har malet. De nye lyskilder skulle også være energi­besparende og medføre en belys­ningskvalitet, der er blændingsfri, behagelig og fremtidssikret.

Alle kirkelige handlin­ger vil i denne periode blive holdt i Dragør Kirke på Kirkevej 170.

Seneste artikler

 

Fik du læst?