By & Havn inviterer på gåtur i Ørestad

By & Havn inviterer tirsdag 8. februar fra kl. 16.30 til 18.00 på en gåtur fra P-Hus Arena på Hannemanns Allé i Ørestad og høre mere om byudviklingen i Ørestadsområdet.

By & Havn inviterer til gåtur i Ørestad.

 

By & Havn inviterer alle tirsdag 8. februar fra kl. 16.30 til 18.00 til en gåtur fra P-Hus Arena på Hannemanns Allé. Undervejs kan interesserede få mere at vide om den byudviklingen i Ørestadsområdet. Der er også mulighed for at stille spørgsmål til By & Havns medarbejdere og repræsentanter fra GFS Ørestad og Københavns Kommune.

Turen starter ved P-Hus Arena på Hannemanns Allé. Administrerende direktør i By & Havn, Anne Skovbro, fortæller om byudviklingen, hvor fokus er på den daglige drift, parkeringshuse og på de trafikale forhold, der er i Ørestad. Derefter fortæller sekretariatsleder i  i GFS Pia V. Elnif, om grundejerforeningernes arbejde med udvikling og drift af byrum, parker og private fællesveje.

Høje forventninger

Administrerende direktør i By & Havn, Anne Skovbro, glæder sig til turen og siger: ” Jeg glæder mig til at møde områdets beboere og erhvervsdrivende på en uformel måde. Den lokale dialog er vigtig og helt central for os, når vi udvikler byområder, da de bedste bykvarterer bliver skabt gennem et tæt samspil med beboere og erhverv. Målet er, at vi i fællesskab udvikler et sundt og bæredygtigt bykvarter med en stærk sammenhængskraft, hvor man har lyst til at bo og opholde sig. ”

Reducere smittespredning

Gåturen holdes udenfor for at begrænse kontakten og reducere smittespredningen. I den kommende tid inviteres der til to andre gåture i Ørestad. På de ture er der fokus på byliv i Ørestad Syd og byggeriet Fælledby.

Interesserede skal tilmelde sig senest mandag 7. februar på By & Havns hjemmeside. Der er plads til 50 deltagere, og det er efter først til mølle-princippet. Hvis der er mere end 50 tilmeldte, vil By & Havn prøve at arrangere endnu en tur.

Undervejs på turen tilbyder By & Havn alle på kaffe og kage.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Midsommerfest på Christianshavn

Christianshavns Beboerhus inviterer til midsommer-gadefest i Dronningensgade med musik, mad og gode vibrationer.   Så er der midsommerfest på Christianshavn. Temaet for Midsommerfesten er “fred” –

Læs mere »