Kom og se på fugle på Amager Strand

Naturcenter Amager Strand inviterer lørdag 5. og søndag 6. februar fra kl. 10 til 14 børn og deres familier til at komme på Amager Strand og blive klogere på fugle.

Kom og se på fugle på i Amager Strandpark, lyder invitationen. (Arkivfoto)

 

Af Lene Dam Jørgensen

Naturcenter Amager Strand på Øresundsstien 7 inviterer lørdag 5. og søndag 6. februar fra kl. 10 til 14 børn og deres familier til at komme på Amager Strand og blive klogere på fugle. Det er muligt at se fuglen både udvendigt og indvendigt og lære mere om fuglene.

Der er også mulighed for at lave tryk med fjer og fuglefødder på en mulepose for 50 kroner.

Naturcenter Amager Strand har fået en masse flotte fugle af lokale jægere, og sammen kan børn og voksne selv se, hvad fuglen indeholder. Der bliver snakket om, hvordan fuglen ser ud, og hvilke funktioner de forskellige dele af fuglen har. Der bliver kigget nærmere på fjer, og alle lærer at kende forskel på fuglene.

Fuglemasker og fuglekasser

Alle får lov til at lave deres helt egen fuglemaske og pynte den med de fjer, som de selv har plukket fra en ægte fugl eller med flotte skaller, som de selv har fundet på stranden. Det er også muligt at bygge en fuglekasse for 50 kroner.

Der sælges kaffe, te og kakao for fem kroner.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Midsommerfest på Christianshavn

Christianshavns Beboerhus inviterer til midsommer-gadefest i Dronningensgade med musik, mad og gode vibrationer.   Så er der midsommerfest på Christianshavn. Temaet for Midsommerfesten er “fred” –

Læs mere »