Kreativ vinterferie for børn

I vinterferien fra mandag 14. februar til fredag 18. februar fra kl. 10 til 15 er der workshop for børn og unge, når billedkunstner Maria Lau Krogh inviterer indenfor i værksted hos Børnekulturhus Ama’r.

Børnekulturhuset på Øresundsvej

 

Af Lene Dam Jørgensen

I vinterferien fra mandag 14. februar til fredag 18. februar fra kl. 10 til 15 inviterer billedkunstner Maria Lau Krogh indenfor i værkstedet hos Børnekulturhus Ama’r på Øresundsvej 8B under temaet ”Jeg ved en lærkerede”.

Mandag starter deltagerne med at lave fine lærkekasser. Hver dag får de mulighed for at løse en ny kreativ opgave, der er inspireret af forår og reder, ræve og lærker, bær og buske, kærlighed til naturen og lysten til at passe på alt det fine, der findes i naturen. Alt det omsætter billedkunstner Maria Lau Krogh til ideer, materialer, former og farver.

Det koster 40 kroner at deltage, men det er gratis, hvis der købes en billet til nogle af dagens mange koncerter.

Børn og unge undervises

Maria Lau Krogh arbejder som billedkunstner inden for maleri, tegning, illustration, vægmaleri, udsmykning, skulptur og workshops. Hun hr i flere år undervist børn og unge i billedkunst. For Maria Lau Krogh er det vigtigt at inddrage legen, mulighederne, det eksperimenterende og friheden, så at fantasien og kunsten kan flyde frit.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Midsommerfest på Christianshavn

Christianshavns Beboerhus inviterer til midsommer-gadefest i Dronningensgade med musik, mad og gode vibrationer.   Så er der midsommerfest på Christianshavn. Temaet for Midsommerfesten er “fred” –

Læs mere »