Borgmester med slaw i…

Foreninger og frivillige har nu fået deres eget hus ”Ildsjælehuset”, der ligger i Naturpark Amager overrakt ved en flot indvielsesceremoni hvor miljøminister Lea Wermelin og Tårnby Kommunes borgmester Allan S. Andersen deltog.

Borgmester Allan S. Andersen – indviede Ildsjælehuset med fynd og klem.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Ildsjælehuset i Naturpark Amager er netop blevet indviet. Det var glædens dag, da foreninger og frivillige nu kunne få deres hus overrakt. Hensigten med huset er, at det skal danne ramme for frivilliges arbejde for naturparken og være et samlingssted for frivillige og foreninger, der gerne vil involvere sig i aktiviteter i Naturpark Amager.

Miljøminister Lea Wermelin var kommet i anledning af indvielsen. Tårnbys borgmester Allan S. Andersen understregede i sin tale, at Ildsjælehuset giver et stort potentiale i forbindelse med udvikling af frivillighedsarbejdet.

Frivilligt arbejde

”Unge og ældre, der har et overskud, de ønsker at dele ud af, kan få afløb for dette gennem frivilligt arbejde, men det er vigtigt, at vi tilbyder dem nogle gode rammer for det arbejde,” sagde Allan S. Andersen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Nyt ildsjælehus i Tårnby.

Miljøminister Lea Wermelin talte blandt andet om den truede natur. Efter talerne var der mulighed for at kigge indenfor i Ildsjælehuset, der mest af alt lignede en stor lys hytte med højt til loftet.

Cykelfællesskabet glade

En af de fremmødte foreninger var Cykelfællesskabet, der er meget glade for at kunne mødes i Ildsjælehuset og drikke kaffe i forbindelse med de ugentlige cykelture.

”Vi snakker ikke så meget, mens vi cykler, så det bliver hyggeligt at have et sted at mødes til det sociale,” som et af medlemmerne sagde.

Fondsmidler bag etableringen

Det er Friluftsrådet og Nordea Fonden, der står bag de donationer, som har gjort arbejdet med at få bygget Ildsjælehuset mulig.

”I er med til at styrke vores fællesskaber og I er med til at værne om naturen i vores kommune, som jeg ynder at kalde mulighedernes kommune. Stort tillykke til Naturpark Amager og stort tillykke til de frivillige,” sluttede borgmester Allan S. Andersen sin tale.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Midsommerfest på Christianshavn

Christianshavns Beboerhus inviterer til midsommer-gadefest i Dronningensgade med musik, mad og gode vibrationer.   Så er der midsommerfest på Christianshavn. Temaet for Midsommerfesten er “fred” –

Læs mere »