Store navne på scenen i Amager Bio

Amager Bio på Øresundsvej 6 får i år besøg af store stjerner anledning af spillestedets 25-års jubilæum, og der er noget for enhver smag. Den kommende tid byder på hele tre store stjerner.

Lis Sørensen – på scenen i Amager Bio

 

Af Lene Dam Jørgensen

Torsdag 3. marts kl. 20 står sangerinden Lis Sørensen på scenen. Hun synger ved koncerten en perlerække af hits fra de sidste fire årtier, men publikum kommer også til at høre nye numre.

Lis Sørensen er kendt for at kunne favne et større og større publikum med sin stærke og varme sangstemme. Hun er en af de mest anvendte sangerinder på den danske rockscene. Lis Sørensen har sunget sammen med utallige danske sangere og sangerinder og bands, deltaget i musicals og har udgivet flere albums. Bag sig har hun en lang række hits som for eksempel ”Fuld af Nattens Stjerner, ”Tæt på Ækvator ” og ”Mine Øjne De Skal Se”

Med sig på scenen har Lis Sørensen sit band bestående af Jonas Krag, Mads Michelsen, Mikkel Riber og Steen Rasmussen

Mike Andersen Band

Mike Andersen går på scenen fredag 4. marts kl. 21 på scenen med sit band.

Mike Andersen er en af Danmarks travleste live-navne. Når han ikke optræder med sit band, spiller han solokoncerter og har vundet flere priser. Gennem tyve år har Mike Andersen udviklet sin egen lyd. Hans personlige stil bygger på stærke elementer fra den afroamerikanske musik – blandet med alle de musikalske indtryk, som han havde hørt siden han var ung.

En bølge af hits

Musikgruppen Ude af Kontrol står fredag 11. marts kl. 21 på scenen.

Ude af Kontrol består af musikerne Daniel Balken (Balken), Joachim Nicholas Rouse (Englando) og Mark Løvendahl (Munken). Musikgruppen har i et halvt årti skabt en bølge af hits og opnået mere end 260.000.000 streames, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet.

Overgået alles forventninger

Senest har Ude af Kontrol overgået alles forventninger med den tilslutning, m musikgruppen har haft med Drive In og sid-ned-koncerter i 2020.

Billetter til alle koncerter på Amager Bio hjemmeside eller i døren.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Midsommerfest på Christianshavn

Christianshavns Beboerhus inviterer til midsommer-gadefest i Dronningensgade med musik, mad og gode vibrationer.   Så er der midsommerfest på Christianshavn. Temaet for Midsommerfesten er “fred” –

Læs mere »