Musik og spændende fortælling om De Vestindiske Øer

Der er hele to spændende arrangementer i Filips Kirke på Kastrupvej i de kommende dage: Søndag 13. marts kl. 16 er der koncert med koret MUKO og tirsdag 15. marts kl. 13  fortæller sangeren Steven Hart om Danmarks rolle som kolonimagt og De Dansk Vestindiske Øer og synger gospel med sine musikere i kirkens menighedslokaler

MUKO-koret – danske og udenlandske værker på programmet

 

Af Lene Dam Jørgensen

Filips Kirke på Kastrupvej 57 inviterer søndag kl. 16 til koncert med koret MUKO, der synger danske og udenlandske korværker.

MUKO er et stort kor bestående af sangere, som alle studerer musikvidenskab på Københavns Universitet. Koret dirigeres af dirigenten Nenia Zenana.

Nenia Zenana har været dirigent for MUKO siden 2010. Hun er uddannet pianist og dirigent fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har i mange år dirigeret kor og orkestre. Nenia Zenana har også arbejdet tæt sammen med Sebastian. Hun var kapelmester og korarrangør på Mastodonternes opsætning af Sebastians musical “Klokkeren fra Notre Dame”, som blev opført i Cirkusbygningen i marts 2002.

Nenia Zenana underviser også i hørelære på Musikvidenskabeligt Institut.

De Danske Vestindiske Øer

Tirsdag 15. marts kl. 13 fortæller sangeren Steven Hart om Danmarks rolle som kolonimagt og De Dansk Vestindiske Øer i kirkens menighedslokaler.  Han vil i løbet af eftermiddagen sammen med sine musikere skabe ægte gospelstemning med numre som Amazing Grace, Down By The Riverside og Oh Happy Day.

(Fortsættes under billedet)

Steven Hart – fortæller om Vestindiske Øer

Steven Hart er en dansk sanger med afroamerikansk baggrund. Han har optrådt som solist i mere end 35 år og var blandt andet korsanger for gospelsangerinden Etta Cameron. Steven er især kendt for sin store stemme, sin positive energi og den gode kontakt til publikum.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?