Fornøjelig børneteater om missen med de blå øjne

Hele familien er inviteret, når Liv i Sundby inviterer til forestillingen ”Mis med de blå øjne” lørdag 26. marts kl. 11 på Dyvekeskolen på Remisevej.

Hele familien er inviteret til børneteater på lørdag 26. marts.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Liv i Sundby inviterer til familieforestillingen ”Mis med de blå øjne” lørdag 26. marts kl. 11 på Dyvekeskolen på Remisevej 16. Det er børne- og ungdomsteatret Comedievognens udgave af børneklassikeren, der vises-.

Forestillingen handler om den lille modige kat, der gik ud i verden for at finde landet med de mange mus. For selv om en kat har blå øjne, kan den vel sagtens være lige så meget kat og mindst lige så god kat som alle dem med de gule øjne.

Prisbelønnet børnebog

Forfatteren Egon Mathiesens børnebogsklassiker ”Mis med de blå øjne” fra 1949 vandt som den første Kulturministeriets Børnelittera­turpris i 1954 og er nu udvalgt til Kulturkanonen for børn.

”Mis med de blå øjne” er i Comedievognens udgave dristigt iscenesat i en stemningsfyldt og legende dramatisering med god musik. Det er en sjov, varm og jazzet forestilling for børn fra tre til otte år og deres voksne.

Det koster 30 kroner at overvære forestillingen og billetter kan købes på det det link, der er på Liv i Sundbys hjemmeside.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Midsommerfest på Christianshavn

Christianshavns Beboerhus inviterer til midsommer-gadefest i Dronningensgade med musik, mad og gode vibrationer.   Så er der midsommerfest på Christianshavn. Temaet for Midsommerfesten er “fred” –

Læs mere »