Man skal lytte til sin krop…

Forfatteren Monika L. Petersen fortæller på Dragør Aktivitetshus på Wiedergården onsdag 30. marts kl. 14 om, hvilken betydning energien har i forhold til sygdom.

Kom og høre mere om alternativ viden om behandling her på Wiedergården. (Foto: Finn Edvard)

 

Af Lene Dam Jørgensen

Forfatteren Monika L. Petersen fortæller på Dragør Aktivitetshus på Wiedergården onsdag 30. marts kl. 14 om energiens betydning i forhold til sygdom. Monikas egen rejse fra at være syg uden udsigt til at blive rask og så blive helt rask ved hjælp af alternativ viden og tilbud danner baggrund for den viden, som hun har i dag. Hun har en stor passion for at hjælpe andre til at få det bedre, hvilket er hendes ønske ved hendes foredrag.

Ved foredraget lærer tilhørerne om at høre efter hvad kroppen siger og om mærke efter. Derudover hører de også om, hvor vigtigt det er at handle på det, som kroppen fortæller.

Ældre bliver syge

Der tales så tit om at ældre fejler det ene og så det andet, men sådan behøver det ikke være, og det er ikke kun den ældre generation, der fejler noget. Allerede fra 40-års alderen begynder der at komme helbredsmæssige problemer for nogle, og fra 50- års alderen bliver det endnu mere tydeligt. Der bliver bare ikke gjort noget ved det, for mange føler ikke, at de har tid til det.

Den indre livsenergi er afgørende for, hvordan mennesker har det, og hvordan de tager det. Mennesker gør bare ikke noget ved det, og det resulterer i en manglende balance – det bliver så til det, der kaldes sygdom.

Manglende handling

Meget sygdom opstår, fordi mennesker ikke gør noget, og de handler ikke, når kroppen råber om hjælp. Der tages medicin, eller hvad lægen foreslår, men ofte handler det om noget andet. Der er en psykisk dimension ved enhver sygdom. Symptombehandlinger skal afløses af årsagsbehandling. Derfor er det vigtigt at se på, hvilke reaktionsmønstre, der er, hvilke spændinger, der er  – og hvor de sidder, mener Monika Petersen.

Ondt i ryggen?

Mange mennesker har hele tiden ondt i ryggen eller i skulderen, har hovedpine, måske migræne, tankemylder, forhøjet blodtryk, allergi, stress, eller noget helt andet, der generer. Spørgsmålet er hvorfor? Det er nødvendigt at stille sig selv spørgsmålet, hvorfor disse lidelser kommer. At tage medicin lindrer symptomerne, men løser ikke altid problemet.

Monika Petersen vil med sit foredrag komme nærmere ind på alt dette.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Midsommerfest på Christianshavn

Christianshavns Beboerhus inviterer til midsommer-gadefest i Dronningensgade med musik, mad og gode vibrationer.   Så er der midsommerfest på Christianshavn. Temaet for Midsommerfesten er “fred” –

Læs mere »