Brian Holm fortæller om Tour de France

Liv i Sundby inviterer til foredrag onsdag 30. marts på Ørestad Bibliotek, hvor cykelrytteren Brian Holm fortæller om at være rytter på Tour de France, men også om at være sportsdirektør.

Brian Holm – besøger Ørestad Bibliotek.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Den frivillige forening “Liv i Sundby” inviterer til foredrag onsdag 30. marts kl. 19 på Ørestad Bibliotek, Arne Jacobsens Allé 19, hvor cykelrytteren Brian Holm fortæller om Tour de France ud fra hans erfaringer som cykelrytter. Derudover får publikum også indblik i hans liv som sportsdirektør.

Brian Holm fortæller, hvorfor Tour de France er så speciel og hård at køre. Cykelløbe, der er elsket og hadet af rytterne. Han er heller ikke bleg for at komme med en kæk og ærlig kommentar, som folk elsker ham for. Måske venter der så også publikum en anekdote eller to i løbet af aftenen på Ørestad Bibliotek.

Professionel cykelrytter

 Brian Holm har deltaget i Tour de France syv gange som professionel cykelrytter og er nu siddende i bilen som sportsdirektør for det belgiske cykelhold Quick-Step Alpha Vinyl Team. Ved siden af er han medlem af kommunalbestyrelsen på Frederiksberg for Det Konservative Folkeparti, og han er også kommentator hos Eurosport.

Brian Holm er derudover tidligere caféejer og medstudievært på Viasat Sport 1’s cykelmagasin. Brian Holm udgav i 2002 bogen ”Glæden og Smerten” med erindringer fra sin karriere som cykelrytter og i 2009 bogen ”Den Sidste Kilometer” om at få konstateret og at leve med en kræftdiagnose.

Det koster 50 kroner at høre foredraget. Interesserede kan købe billet på Liv i Sundbys hjemmeside.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Midsommerfest på Christianshavn

Christianshavns Beboerhus inviterer til midsommer-gadefest i Dronningensgade med musik, mad og gode vibrationer.   Så er der midsommerfest på Christianshavn. Temaet for Midsommerfesten er “fred” –

Læs mere »