Oplæsning og musik om klimaforandringer

Fredag 1. april inviterer Kulturhuset på Islands Brygge til oplæsning om klimaforandriger i dansk digtning og prosa, men også til koncert.

Der er fokus på klimaforandringerne i Kulturhuset på Islands Brygge.

Af Lene Dam Jørgensen

Fredag 1. april kl. 19 inviterer Kulturhuset Islands Brygge på Islands Brygge 18 til en aften i Koncertsalen, hvor forskellige forfattere læser højt. Det er Clara Lykke Broe, Anne Katrine Bagai, Signe Kierkegaard Cain, Mikkel Roosevelt Hertz, Tobias Ole Wolthers, Antonius Dalsgaard, Mathilda Printzlau, Mikkel Vejle, Dorthe Maja Løwe, Anna Møller og Iben Indra Dons. Der er også koncert og vin.

Mennesket og naturen

Siden opdagelsen af de menneskeskabte klimaforandringer, har spørgsmålet om menneskets relation til naturen fået en central plads i kunsten.

Inden for digtningen og prosaen er der sket en opblomstring af litteratur, der kredser omkring menneskers plads i naturligt miljø under forandring. Litteratur, som vækker sanserne, og inviterer til at beskue verden fra andre synspunkter. Der er tale om litteratur, som inviterer til dyb meditation over sproget eller øjeblikkelig handling i verden.

(Artiklen fortsættes under billedet)

“Vakt” – koncert i Kulturhuset

Bandet “Vakt” giver koncert i løbet af aftenen. “Vant” er poetisk pop, og musikken bevæger sig rundt i kontrasterne mellem det varme og det kolde, det elektroniske og det akustiske.

“Vagt” har udgivet singlerne ”Dragehjerte” og “Søstre” fra deres kommende musikvideo-EP ’Frisind’, som udkommer her i foråret.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Midsommerfest på Christianshavn

Christianshavns Beboerhus inviterer til midsommer-gadefest i Dronningensgade med musik, mad og gode vibrationer.   Så er der midsommerfest på Christianshavn. Temaet for Midsommerfesten er “fred” –

Læs mere »