Vildt salg af frisk stenbiderrogn

GASTRONOMI: Fiskehandler Michael Jørgensen er blevet kimet ned med bestillinger på frisk stenbiderrogn – foreløbig er der solgt 100 kilo på under en uge – og fiskehandleren er på torvet i Dragør igen fredag…

Fiskehandler Michael Jørgensen. Her med sin fisketapas-platte. Lige nu er det stenbiderrogn, der langes over disken – i store mængder. (Foto: Finn Edvard)

 

Det har været en usædvanlig travl uge for fiskehandler Michael Jørgensen, der står med sin fiskevogn “Uni og Michaels Fisk” på torvet ved Nordre Væl i Dragør hver fredag fra kl. 11 til 17.

“Ja, telefonen har glødet med bestillinger på frisk stenbiderrogn, som rigtig mange i Dragør tilsyneladende er meget glade for”, fortæller Michael Jørgensen til Amagernyt.dk.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Stenbiderrogn kan også serveres på de små usødede pandelager, blinis. (Foto: Coop)

Han har taget imod rigtig mange bestillinger på den lækre spise, lige fra de mindre til helt store portioner. Og nu kan kunderne hente deres stenbiderrogn fredag, hvor Michael er tilbage på torvet med sin fiskevogn.

“Jeg sælger 200 gram for 119 kroner – og hvis man køber 400 gram er der rabat,” fortæller han.

Stenbiderrogn til alle

Og der er der mange, der har benyttet sig af og bestilt på forhånd. Bestillinger og mere informations fås på “Uni og Michaels Fisk” side på Facebook.

Det betyder dog ikke, at der ikke er rogn nok til alle – Michael tager en stor mængde frisk stenbiderrogn med ind til Dragør.

Rosévin passer til

Og han har også et tip til at servere frisk stenbiderrogn: “Det skal være på et rigtigt godt stykke brød, som man nu bedst kan lide det. Og så lidt cremefraiche og evn. lidt rødløg på toppen, men ikke citron,” siger han og tilføjer, at en kølig rosévin ikke er nogen dårlig ledsager hertil.

Michael Jørgensen, med en fortid som fisker på Bornholm, har på rekordtid fået et fast publikum, der enten beder om hans populære fisketapas-platte eller alle de andre populære fiskespecialiteter som ål, laks, skrubber, rødspætter samt lækre salater.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Midsommerfest på Christianshavn

Christianshavns Beboerhus inviterer til midsommer-gadefest i Dronningensgade med musik, mad og gode vibrationer.   Så er der midsommerfest på Christianshavn. Temaet for Midsommerfesten er “fred” –

Læs mere »