Ny chef i Tårnby kommune

Tårnby Kommune får ny direktør for arbejdsmarkeds- og sundhedsforvaltningen. Valget er faldet på Katrine Pedersen Birk, der kommer fra en stilling som beskæftigelses- og socialchef i Gladsaxe Kommune.

Katrine Pedersen Birk

Tårnby Kommune får fra 1. maj en ny direktør (forvaltningschef) for arbejdsmarkeds- og sundhedsforvaltningen. Den nye direktør hedder Katrine Pedersen Birk og har arbejdet i de seneste syv år som beskæftigelses- og socialchef i Gladsaxe kommune. Før det var hun afdelingschef i Københavns kommune på beskæftigelsesområdet.

Katrine Pedersen Birk blev valgt ud af 24 kandidater. Seks af dem var til samtale på Tårnby Rådhus, og det var et enigt ansættelsesudvalg, der bestod af økonomiudvalget, tre ledelsesrepræsentanter og to medarbejderrepræsentanter, som alle pegede på Katrine Pedersen Birk.

Ingen tvivl i ansættelsesudvalget

”Der var ingen tvivl i ansættelsesudvalget om, at Katrine Pedersen Birk er den rette til at blive ny direktør/forvaltningschef for arbejdsmarkeds- og sundhedsforvaltningen. Vi ser frem til, at Katrine kommer til Tårnby. Hun kommer med masser af erfaring og viden fra den kommunale verden, så vi føler os trygge ved, at hun nu sætter sig i front for arbejdsmarkeds- og sundhedsforvaltningen. Sammen med de dygtige ledere og medarbejdere i forvaltningen skal hun være med til at fortsætte det gode arbejde, der er i gang, ” siger borgmester Allan S. Andersen.

Glæder sig til samarbejdet

”Vi glæder os til, at Katrine begynder i Tårnby Kommune. Jeg er sikker på, at hun vil gøre en forskel. Det har hun vist i sine tidligere jobs, at hun kan, og jeg ser frem til at indlede samarbejdet med Katrine om at videreudvikle Tårnby Kommune til glæde for både borgere og medarbejdere, ” siger kommunaldirektør Morten Winge.

Katrine Pedersen Birk glæder sig over udsigten til at blive ny direktør/forvaltningschef i Tårnby Kommune.

Et godt indtryk

”Jeg er rigtig glad for, at Tårnby Kommune har valgt mig som ny direktør/forvaltningschef for arbejdsmarkeds- og sundhedsforvaltningen. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af Tårnby Kommune, og ser frem til at møde medarbejderne i forvaltningen. Jeg glæder mig meget til at stå i spidsen for den gode udvikling, som er i gang i forvaltningen,” siger Katrine Pedersen Birk.

Arbejdsmarkeds og Sundhedsforvaltningen består af jobcentret, socialcentret, ældrecentret, handicap- og psykiatricentret, sundhedscenter Tårnby og arbejdsmarkeds- og sundhedssekretariat.

Jobbet som øverste chef for forvaltningen har i de seneste seks måneder været midlertidigt varetaget af kommunaldirektør Morten Winge.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Midsommerfest på Christianshavn

Christianshavns Beboerhus inviterer til midsommer-gadefest i Dronningensgade med musik, mad og gode vibrationer.   Så er der midsommerfest på Christianshavn. Temaet for Midsommerfesten er “fred” –

Læs mere »