Der er gang i Den Blå Planet i påsken

Den Blå Planet har åbent i påskeferien frem til 18. april, men i år med et endnu større aktivitetsniveau.

Der er masser af oplevelser i den blå planet i påsken

 

Af Lene Dam Jørgensen

Den Blå Planet i Kastrup har åbent hver dag i påskeferien frem til søndag 18. april fra kl. 10 til 21. I år har Den Blå Planet i påskeferien virkelig skruet op for aktivitetsniveauet. Gæsterne kan nemlig i år opleve alle de fantastiske fisk og dyr fra hele verdens hav- og vandmiljøer, men også mange andre sjove, spændende og magiske aktiviteter.

”Så uanset om det bliver godt vejr eller ej, er der masser at lave herude for både børn og voksne”, siger Jon Diderichsen, der er administrerende direktør på Den Blå Planet.

 En magisk oplevelse

”Vi holder åbent til kl. 21 i hele påskeferien, og derfor har vi selvfølgelig også sørget for et væld af spændende aktiviteter sidst på dagen. F.eks. kan man hver aften kl. 18 få en magisk oplevelse, når vores helt egen havfrue svømmer i månelys til tonerne af Beethovens Måneskinssonate i den store Oceantank” siger Jon Diderichsen og fortsætter:

”Hver aften har vi har også fire guidede ture bag facaden, når en af vores fortællere inviterer mindre grupper af gæster med på en eksklusiv rundvisning til de ellers lukkede og hemmelige dele af akvariet”.

Udendørs aktiviteter

For dem der er interesserede i udendørs aktiviteter, er der rig mulighed for børnene for at sjaske, hoppe, rutsje og plaske på det store udeområde.

Der er også børneteater-shows for de mindre børn hver dag. Som noget nyt åbner Den Blå Planet i år sit helt eget Gyotaki-værksted hver dag fra kl. 14.30 til 15.30. Her kan børnene lave deres egne smukke og detaljerede fisketryk og få deres egen personlige Den Blå Planet-mulepose med hjem. Gyotaku er en gammel japansk tradition fra midten af 1800-tallet til at lave fisketryk på.

Konsekvenserne af pandemien

”På den Blå Planet kæmper vi stadig med konsekvenserne af pandemien. De udenlandske turister er ikke vendt tilbage til København endnu, så vi håber virkelig, at danskerne kommer på besøg i påskeferien. Vi har i hvert tilfælde anstrengt os for at lave et super godt aktivitetsprogram”, slutter Jon Diderichsen.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Midsommerfest på Christianshavn

Christianshavns Beboerhus inviterer til midsommer-gadefest i Dronningensgade med musik, mad og gode vibrationer.   Så er der midsommerfest på Christianshavn. Temaet for Midsommerfesten er “fred” –

Læs mere »